Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Proteína
- 4.7 g
- Hidratos de carbono
- 16.9 g
- Gordura
- 33.7 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 603.9 mg
Receitas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Cucumber soup
25min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25min
Mushroom soup
30 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Cream of mushroom soup
20min