Dispositivos e acessórios
Folded Herb Bread
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingredientes
Dough
-
water300 g
-
45 g fresh yeast, crumbleddried yeast3 tsp
-
sugar½ tsp
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
vegetable oil45 g
-
all purpose white flour to dust
Herb Butter
-
butter, unsalted room temperature, plus extra, to grease115 g
-
garlic clove1
-
onion halved1
-
parsley leaf, fresh3 sprigs
-
basil, fresh leaves only3 sprigs
-
salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.5 g
Energia
740.6 kJ /
177 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 Min
Peeled Garlic
5 Min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Tzatziki
Keine Bewertungen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Quick Bread Rolls
45 Min
Strawberry margarita
5 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min