Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
80 g celeriac, cut in piecesEnglish celery stalks cut in pieces80 g
-
parsley root cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms cut in strips (0.5-1 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried marjoram2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
6 g
Energia
663 kJ /
159 kcal
Gordura
9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Black rice pudding
25h 5min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Fish Stock
Nenhuma avaliação
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Hokkaido Cupcakes
45min
Ginger sesame oil chicken
25min
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20min
Braised Eggs
Nenhuma avaliação
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min