Dispositivos e acessórios
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portion
Ingredientes
-
water995 g
-
olive oil plus extra to grease15 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
rice, white, type basmati225 g
-
4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)4
-
black pepper, ground¼ tsp
-
butter, unsalted1 tbsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
heavy cream, 35% fat395 g
-
2 tsp vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled2
-
tomato purée (concentrate)1 ½ tbsp
-
1 tsp dill, drieddill, fresh leaves only, chopped2 sprigs
-
cayenne pepper, dried, flake (opcional) to taste1 - 2 pinch
-
cornstarch2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.4 g
Energia
3933.5 kJ /
940.1 kcal
Gordura
63.8 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club CA - 1st edition
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caramel Sauce
Nenhuma avaliação
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Lemonade
5min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Fish and Avocado Loaf
2h
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Pina colada mocktail
5min