Tocăniță de fructe de mare și porc

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 porții

Ingredientes

  • ceafă de porc, fără os cuburi (2 cm)
    200 g
  • cârnat chorizo cuburi (2 cm) (vezi recomandare)
    100 g
    100 g cuburi de bacon
  • vin alb
    250 g
  • foi de dafin, uscate
    2
  • boia de ardei, dulce
    1 lingură
  • căței de usturoi întregi, zdrobiți
    2
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    3 prize
  • ulei vegetal
    20 g
    20 g ulei de măsline
  • ardei gras roșu bucăți (2 cm)
    200 g
  • ceapă galbenă felii
    170 g
  • apă
    150 g
  • crevete, crude, nedecorticate mari
    200 g
  • scoici Saint Jacques proaspete, curățate
    200 g
  • coriandru, frunze proaspete plus pentru garnisit
    10 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 1508.1 mg
Proteína 32.3 g
Energia 1718.2 kJ / 410.7 kcal
Gordura 20.2 g
Fibra 2.6 g
Gordura saturada 5.4 g
Hidratos de carbono 13.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...