Orez cu ciuperci și somon

4.5 2 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 porții

Ingredientes

  • cățel de usturoi feliat subțire
    1
  • ardei gras bucăți (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • ulei de măsline
    20 g
  • ciuperci proaspete sferturi
    100 g
  • roșii cuburi, din conservă
    100 g
  • cub de concentrat de pește (pentru 0,5 l)
    1
  • boia de ardei (opcional)
    1 linguriță
  • sare
    1 linguriță
  • piper măcinat
    ½ linguriță
  • apă
    400 g
  • orez cu bob rotund
    200 g
  • file de somon proaspăt, fără piele bucăți (2-3 cm)
    250 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 637.7 mg
Proteína 21.5 g
Energia 1963.2 kJ / 470 kcal
Gordura 15.2 g
Fibra 11.1 g
Gordura saturada 3.4 g
Hidratos de carbono 68.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...