Dispositivos e acessórios
Seafood Rice
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
medium sized squid trimmed, cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw medium sized prawns8
-
200 g chicken stockwhite wine200 g
-
water350 g
-
fresh blue mussels cleaned500 g
-
yellow onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves cut in slices2
-
ground paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring½ tsp
-
canned crushed tomatoes50 g
-
choricero pepper pulp1 tsp
-
arborio rice300 g
-
salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
556.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Singapore Laksa
55min
Ayam Pongteh
30min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5h 15min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Trout with hollandaise sauce
50min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação