Dispositivos e acessórios
Seafood Rice
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
medium sized squid trimmed, cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw medium sized prawns8
-
200 g chicken stockwhite wine200 g
-
water350 g
-
fresh blue mussels cleaned500 g
-
yellow onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves cut in slices2
-
ground paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring½ tsp
-
canned crushed tomatoes50 g
-
choricero pepper pulp1 tsp
-
arborio rice300 g
-
salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
556.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Lemonade
5min
Lemang Paper Cup
1h 25min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Dairy-free Seafood Risotto
45min
Kimchi Tofu Soup
35min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Date and oat milk
20min
Char Kway Teow
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min