Dispositivos e acessórios
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1256.3 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
42.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crispy sticky sesame chicken
45min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Chilli and cheese nachos
35min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Quick and easy pork noodles
20min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Smash burger taco
40min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min