Dispositivos e acessórios
Pizza Diavola
Preparação 15min
Total 1h 30min
3 portions
Ingredientes
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast2 tsp
-
high protein flour400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
Topping
-
mozzarella cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
150 g pepperoni (hot salami), cut in slicesNeapolitan salami cut in slices150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
250 g baby roma tomatoes, cut in halvespomodorino tomato cut in halves250 g
-
salt1 tsp
-
high protein flour to dust
-
extra virgin olive oil for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2849.7 mg
Proteína
43.6 g
Energia
4162 kJ /
994.7 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
104.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Humba
Brak ocen
S'more Brownie Cups
55 min
Red Velvet Waffle
20 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 godz. 15 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 godz. 30 min
Key Lime Madeleines
2 godz. 35 min
Beignets
3 godz.
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Ribs Kaldereta
Brak ocen
Tinolang manok
Brak ocen