Dispositivos e acessórios
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
6994.2 mg
Proteína
37.8 g
Energia
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lemonade
5 Min
Spiralized Colorful Vegetable Salad
30 Min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 Std.
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Mango Sorbet
5 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Emu Stew (Mark Olive)
25 Min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min