![Beans with beef in tomato sauce (fasouliah) Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39E9A9B4-3A57-45F1-9669-8206AD1AD8FB/Derivates/15729be7-fb42-474b-90c4-1a56ef4de324.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g dried butter beans
- 1 tsp baking soda
- 1300 g water
- 200 g onions, cut into quarters
- 45 g olive oil
- 300 g beef shoulder meat, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tsp salt
- 1 tsp pepper
- 70 g tomato purée (concentrated)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1088 kJ / 260 kcal
- Proteína
- 21.4 g
- Hidratos de carbono
- 23.2 g
- Gordura
- 9.1 g
Receitas alternativas
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Za'atar bread rolls
2h
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 Std. 20 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min