Dispositivos e acessórios
Vegan Eggplant Massaman Curry
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered115 g
-
peanuts, unsalted, raw30 g
-
red chilli, long deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle30 g
-
lemon juice45 g
-
water450 g
-
eggplant, medium-sized cubed (½ in.)500 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
cornstarch30 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk140 g
-
agave syrup15 g
-
chickpeas, canned drained255 g
-
green beans, frozen100 g
-
button mushrooms, fresh, sliced sliced100 g
-
cilantro, fresh to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2035.8 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1843.1 kJ /
440.5 kcal
Gordura
25.5 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
42.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Béchamel Sauce
Nenhuma avaliação
Falafel Waffle
40min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Blackened Fish Burger
Nenhuma avaliação
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Horchata
5min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min