Dispositivos e acessórios
Vegan Burgers
Preparação 20min
Total 55min
10 portions
Ingredientes
-
flax seed30 g
-
walnut, shelled, halved70 g
-
onions halved60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus extra to grease and fry30 g
-
button mushroom, fresh225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
rice, any type, cooked store bought or homemade (see Tip)315 g
-
lentil, canned without broth, store bought or homemade170 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar to taste30 g
-
soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
pepper, ground½ tsp
-
hamburger bun8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste, to serve
-
mustard vegan, to taste, to serve
-
lettuce, any type to serve8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced, to serve2
-
onion sliced, to serve
-
ketchup vegan, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
809.8 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1678.4 kJ /
401.2 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
58.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Vegetarian Tacos
Nenhuma avaliação
Roasted Chicken with Vegetables
Nenhuma avaliação
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Basic Farro
35min
Chicken and vegetable purée (first foods)
25min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11h
Mojito mocktail
5min