Dispositivos e acessórios
Noodle soup
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
onions cut into halves40 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)100 g
-
250 g crushed tomatoes, cannedtomatoes cut into pieces250 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetablestock paste, homemade meat or vegetable2 heaped tsp
-
ground cumin (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
568 kJ /
136 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Meatloaf
1h 20min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Tomato rice
30min
Strawberry ice cream bars
12h 15min
Marble cake
2h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chocolate Swirl Buns
2h 50min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Green beans with tomato and parsley
55min
Lemon chicken
50min
Noodle soup
35min