
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)
- 1 Tbsp paprika
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt to taste
- 2 garlic cloves crushed
- 2 dried bay leaf
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 120 g carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 100 g red onions halved then sliced (5 mm)
- 80 g green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 80 g red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 15 g white vinegar
- 5 g fresh parsley leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 281 kcal / 1177 kJ
- Proteína
- 25 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 6 g
- Fibra
- 2 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 594 mg
Receitas alternativas
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Salmon tartare
25min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Artichokes Romana
50min
Sicilian Salad
30min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min