
Dispositivos e acessórios
Sous-vide Octopus Salad
Preparação 30min
Total 8h
4 portions
Ingredientes
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Nutrição por 1 portion
Energia
281 kcal /
1177 kJ
Proteína
25 g
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
6 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
594 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda