Dispositivos e acessórios
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla ganache (the day before)
-
2 gelatine sheetsgelatine powder1 ½ tsp
-
ice water to soak
-
white chocolate small pieces or callets85 g
-
whipping cream (min. 30% fat)400 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel
-
caster sugar100 g
-
butter cut in pieces50 g
-
whipping cream (min. 30% fat), room temperature25 g
Pecan praline
-
pecan nuts300 g
-
water25 g
-
caster sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
ready-made puff pastry1 sheet
-
icing sugar15 g
-
pecan nuts (opcional)10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
179.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
4882.9 kJ /
1167 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
31.1 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chilli garlic prawns
10min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Sambal Belacan
5min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Stir Fried French Beans
15min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40min
Pork Adobo
55min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Nenhuma avaliação
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Pancit bihon
25min