Dispositivos e acessórios
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Preparação 5min
Total 30min
6 pieces
Ingredientes
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
34 mg
Proteína
5 g
Energia
774 kJ /
185 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Heritage Cupcakes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Yam Rice
45min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min