Dispositivos e acessórios
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
Preparação 5min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
shallots80 g
-
cooking oil30 g
-
water1000 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm)80 g
-
broccoli cut in small pieces150 g
-
tauhu kulit (fu chok) cut in 5 cm length, soaked to soften60 g
-
dried glass noodles (soh hoon) soaked to soften50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
976 mg
Proteína
7 g
Energia
628 kJ /
150 kcal
Gordura
9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Curry Mee
30min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Nasi Goreng Kampung
40min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min