
Dispositivos e acessórios
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
Preparação 5min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
shallots80 g
-
cooking oil30 g
-
water1000 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm)80 g
-
broccoli cut in small pieces150 g
-
tauhu kulit (fu chok) cut in 5 cm length, soaked to soften60 g
-
dried glass noodles (soh hoon) soaked to soften50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
150 kcal /
628 kJ
Proteína
7 g
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
14 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
976 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
One Pot Chicken Rice
50min
Curry Mee
30min
Tomato-egg drop soup
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min