Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou

5.0 9 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 porce

Ingredientes

  • 40 gramů parmazánu na kousky (2 cm)
  • 150 gramů anglické slaniny na kostičky
  • 100 gramů čerstvých hub na kousky
  • 350 gramů sekaných rajčat v plechovce
  • 200 gramů smetany
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • ½ - 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka česnekového prášku
  • 1 čajová lžička sušeného oregana
  • 1 špetka chilli vloček
  • 300 gramů vody
  • 300 gramů těstovin mafaldine
  • 5 lístků bazalky natrhaných na kousky

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Sódio 861.9 mg
Proteína 11.5 g
Energia 1505.2 kJ / 359.8 kcal
Gordura 7.7 g
Fibra 4 g
Gordura saturada 1.1 g
Hidratos de carbono 61.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...