Dispositivos e acessórios
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
268 kJ /
64 kcal
Gordura
0.3 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Tomatensoep met Burrata
35min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Kip Fricassee met Asperges
1h