Dispositivos e acessórios
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
268 kJ /
64 kcal
Gordura
0.3 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Kracht Muesli
25min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Brood
3h 20min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação