Dispositivos e acessórios
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Preparação 10min
Total 40min
4 portie
Ingredientes
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
268 kJ /
64 kcal
Gordura
0.3 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Zeevruchtensoep
30min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação