
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 g water
- 1 ½ tl fijn zout
- 1 el olijfolie
- 450 g pasta, droge type, penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- 30 g olijfolie
- 250 g uien in vier gesneden
-
15
g peterselie (ong. 20 takjes)
ou 15 g koriander (ong. 20 takjes) - 340 - 390 g tonijn in olie (uit blik)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 394 kcal / 1648 kJ
- Proteína
- 19 g
- Gordura
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tonijnkroketten
1h 30min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Kip met romige groenten saus
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Gekookte pasta
20min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Penne met mosselen
1h 5min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Koffiedessert
15min
Kip met warme aardappelsalade
55min