Dispositivos e acessórios
Sambhar (Vegetable Dhall)
Preparação 5min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
toor dhall150 g
-
garlic cloves10
-
salt2 ½ tsp
-
water750 g
-
ghee3 tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
fenugreek seeds1 pinch
-
dried chillies soaked to soften3
-
curry leaves1 sprig
-
shallots250 g
-
asafoetida powder½ tsp
-
potatoes cut in cubes350 g
-
long beans cut in 4 cm length50 g
-
round purple eggplants ( approx. 1) , cut in cubes200 g
-
carrots cut in 4 cm length80 g
-
tomatoes cut in quarters250 g
-
cauliflower100 g
-
sambhar powder2 tbsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
coriander leaves chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
661.3 mg
Proteína
42.4 g
Energia
3713.9 kJ /
887.7 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
53.3 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
180.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional