Dispositivos e acessórios
Risottata met kip en champignons
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
727.6 mg
Proteína
24.1 g
Energia
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
13.5 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
84.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min