Dispositivos e acessórios
Risottata met kip en champignons
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
727.6 mg
Proteína
24.1 g
Energia
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
13.5 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
84.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jouw Cookidoo® 2025 - Culinaire Ontdekker
9 Receitas
Benelux
Benelux
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Rijst met kip en champignons
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação