Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
ou ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2435 kJ / 582 kcal
- Proteína
- 35 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Gordura
- 19 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
No ratings
Mosselen met frietjes
45 min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Griekse salade met gestoomde kip
No ratings
Tomaat basilicum spread
5 Min
Gorgonzola spread
No ratings
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Kleverige sesamkip
40min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Risotto bolognese
45 min