Dispositivos e acessórios
Spaanse risotto
Preparação 30min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
35 g
Energia
2435 kJ /
582 kcal
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Favorieten uit Nederland
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kleverige sesamkip
40min
Pad Thai
45min
Zalm met rijst en champignons
30min
Vegetarische pizza
Nenhuma avaliação
Kimchi mac&cheese
50min
Gekruide lamstaart
40min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Risotto bolognese
45min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nenhuma avaliação
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min