
Versões compatíveis
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risottorijst
- 200 g rijpe tomaat in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 569 kcal / 2392 kJ
- Proteína
- 52 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Fibra
- 1.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pompoenrisotto met spek
25min
Pastasalade met kip
1h 15min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Chocoladereep likeur
15min
Worst met erwtenrisotto
30min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Viscurry
35min
Kipfilets pizzaiola
55min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min