Versões compatíveis
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2392 kJ / 569 kcal
- Proteína
- 52 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Gordura
- 20 g
- Fibra
- 1.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm en venkel risotto
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Pompoenrisotto met spek
25min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nenhuma avaliação
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2小时 10 分钟
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4j 30 menit
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Tomatenrijst
30 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min