Versões compatíveis
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2392 kJ / 569 kcal
- Proteína
- 52 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Gordura
- 20 g
- Fibra
- 1.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Familie kip galette
1 godz. 55 min
Risotto bolognese
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Pompoenrisotto met spek
25 Min