Dispositivos e acessórios
Cider-Kipstoofpot
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Sódio
1126 mg
Proteína
287.6 g
Energia
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Gordura
250.5 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
68.2 g
Hidratos de carbono
64.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Moelleux
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação