Dispositivos e acessórios
Seafood Kimchi Udon Soup
Preparação 20min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1475.1 mg
Proteína
67.4 g
Energia
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
160 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Soy Braised Whole Chicken
Nincs értékelés
Pork Ball Soup With Cabbage
Nincs értékelés
Oil Free Braised Chicken Wings
50p
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50p
Steamed Cumin Beef Buns
2óra 30p
Toasted Coconut Coffee
10p
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8óra 5p
Conchas
3óra 15p
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1óra 45p
Ginger Coriander Steamed Fish
Nincs értékelés
Lala Clam Soup Meehoon
1óra 15p
KL Hokkien Noodles
35p