Dispositivos e acessórios
Seafood Kimchi Udon Soup
Preparação 20min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1475.1 mg
Proteína
67.4 g
Energia
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
160 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Beef Rendang
1h 30min
Black rice pudding
25h 5min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Chili Cheese Dogs
50min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Stout Brownies
45min
Hokkaido Cupcakes
45min
Creamy Coconut Dhal
25min
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min