Dispositivos e acessórios
Appel-notenbrood
Preparação 20min
Total 1h 25min
20 sneetjes
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
appels in vieren750 g
-
suiker100 g
-
rozijnen sultana150 g
-
bloem500 g
-
bakpoeder1 ½ zakje
-
cacaopoeder1 el
-
gemalen kaneel1 tl
-
noten, volle, gemengd200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
5 g
Energia
926 kJ /
221 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Favorieten uit Nederland
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolsla
10 Min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 Min
Amandelpap
10 Min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 Std. 15 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Courgetteomelet
40 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Bessenlikeur
30 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Broccoli-ham omelet
35 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.