Dispositivos e acessórios
Gezouten karameltaart
Preparação 20min
Total 2h 40min
24 sneetjes
Ingredientes
Bodem
-
ongezouten boter zachte boter120 g
-
zelfrijzende bloem120 g
-
ruwe rietsuiker120 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot80 g
Karamelvulling
-
gezoete gecondenseerde melk790 g
-
ongezouten boter zachte boter120 g
-
100 g melassesuikerstroop100 g
Topping
-
pure chocolade in stukken (3-4 cm)150 g
-
ongezouten boter zachte boter20 g
-
grof zout om te bestrooien
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
3 g
Energia
1203 kJ /
286 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zoete verleiding
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Chocoladereep likeur
15min
Cheesecake likeur
10min
Toffees
2h
Honingraat
1h 30min
Abrikozenlikeur
30min
Venkelsapje
10min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min