Dispositivos e acessórios
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Preparação 20min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Jalapeño Cornbread
-
jalapeño pepper halved, to taste2 - 3
-
polenta meal (any type)170 g
-
wheat flour135 g
-
sugar40 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk) diced, plus extra for greasing60 gram
-
eggs, large2
-
buttermilk250 g
-
canned sweet corn kernels drained130 g
Maple Butter
-
butter, unsalted soft110 g
-
milk30 g
-
dark brown sugar, soft1 tsp
-
maple syrup2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
628.9 mg
Proteína
6.4 g
Energia
1357.9 kJ /
324.6 kcal
Gordura
20.6 g
Gordura saturada
12.2 g
Hidratos de carbono
29.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Holiday Table
14 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Musubi a Hawaiian Snack
30min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Hot Dog Buns
2h
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Cheese Wiz
10min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Meatballs - Keftedes
2h 30min
Mini Burger Sliders
1h 50min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min
Go-To Pizza Dough
1h