Dispositivos e acessórios
Frangipane cake
Preparação 10min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Sweet shortcrust pastry
-
raw sugar50 g
-
butter chilled, cut into cubes100 g
-
plain flour230 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Frangipane cake
-
butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
plain flour plus extra for dusting50 g
-
roasted almonds unsalted150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
blanched almonds40 g
-
smooth apricot jam250 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
163.4 mg
Proteína
7.7 g
Energia
2016 kJ /
480 kcal
Gordura
27.1 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
52.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian cuisine: Desserts
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quince crumble
1h 25min
Moroccan bundt
1h 20min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Almond and pear tart
40min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Classic lemon tart
3h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h