Dispositivos e acessórios
Blackberry meringue cake
Preparação 35min
Total 3h 55min
10 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds50 g
-
eggs 2 of the eggs separated4
-
unsalted butter softened200 g
-
self-raising flour200 g
-
milk100 g
-
caster sugar300 g
-
frozen blackberries defrosted150 g
-
cream of tartar1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Filling
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
blackberry jam4 tbsp
-
pure icing sugar for decorating (optional)
-
frozen blackberries defrosted100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
196.4 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2539.6 kJ /
604.7 kcal
Gordura
37.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
21.4 g
Hidratos de carbono
60.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Treats
33 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Apple shortcake
1h 50min
Black forest cake
5h
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min
Rich Fruit Cake
25h 25min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Mini French apple cakes
1h 35min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Apple tea cakes
1h 10min