Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Wakame gomasio
- 50 g unhulled sesame seeds
- 50 g black sesame seeds
- 2 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp Celtic sea salt (see Tips)
Honey ginger tofu
- 700 - 750 g firm tofu, cut into thick slices (1.5 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 50 g tamari sauce
- 50 g honey
- 40 g mirin
- 1 - 2 tsp Sriracha® sauce, to taste
- 2 tsp sesame oil, plus extra for frying
Greens
- 500 g water
- 1 bunch broccolini, stems only, trimmed and cut into pieces (10 cm); florets reserved separately
- 1 bunch bok choy, stems only, cut into pieces (10 cm); leaves reserved separately
- 50 g red onion, cut into slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, cut into halves
- 1 fresh red chilli, cut into thin slices (optional)
- fried shallots, for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2392 kJ / 569.5 kcal
- Proteína
- 35.6 g
- Hidratos de carbono
- 22.2 g
- Gordura
- 34.7 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 15.3 g
- Sódio
- 1643.3 mg
Receitas alternativas
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Thai tofu and sweet potato cakes
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Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
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Yasai miso ramen
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Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
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Sweet and sour tempeh
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Sticky Sriracha tofu bowl
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Miso soup
30min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
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Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
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Soba noodle and tofu salad
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