Dispositivos e acessórios
Chilli con tempeh
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
fresh chilli deseeded if preferred1
-
tempeh cut into cubes (1-2 cm)200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
cinnamon quill1
-
tamari1 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
tomato paste50 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
raw sugar (opcional)1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
fresh coriander leaves to serve3 sprigs
-
grated cheddar cheese to serve (optional)100 - 150 g
-
sour cream to serve (see Tips)200 g
-
tortillas cut into wedges and toasted (see Tips)
-
lime cut into wedges to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1743.8 mg
Proteína
30.4 g
Energia
3633 kJ /
865 kcal
Gordura
63.2 g
Fibra
12.3 g
Gordura saturada
24.9 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hearty lentil chilli
50min
Tempeh bolognaise
30min
Vegetarian chilli
35min
Yasai miso ramen
35min
Potato and green pea curry
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Rendang curry
30min
Vegetable chilli
50min
Soba noodle and tofu salad
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Pulled BBQ jackfruit
25min