Dispositivos e acessórios
Dessert pizzas (Jo Whitton)
Preparação 25min
Total 1h 15min
16 portions
Ingredientes
Bases
-
coconut flour80 g
-
raw almonds300 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
eggs8
-
macadamia oil130 g
-
coconut milk220 g
-
pure maple syrup1 tbsp
Chocolate hazelnut spread
-
hazelnuts roasted and skins removed60 g
-
dairy free dark chocolate broken into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cacao powder15 g
-
coconut milk100 g
-
coconut oil70 g
-
pure maple syrup70 g
Zabliagone
-
egg yolks3
-
pure maple syrup2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
frozen mixed berries (see Tips)500 g
-
flaked almonds80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.773 g
Energia
1773 kJ /
422 kcal
Gordura
35.662 g
Fibra
4.085 g
Hidratos de carbono
14.351 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our 15th anniversary
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
Raw chocolate snaps
1h 5min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Gluten free plain flour
5min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Passionfruit and coconut slice
5h
Zucchini slice
45min
Chocolate energy bars
1h
Cha gio (spring rolls)
55min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Vanilla wet chai
15min