Dispositivos e acessórios
Steamed lemon cake
Preparação 30min
Total 2h 20min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp plain flour, for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
raw sugar180 g
-
lemon zest and juice1
-
eggs3
-
full cream milk20 g
-
plain flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces100 g
-
15 g coconut oiloil (e.g. sunflower, grapeseed)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
1209 kJ /
289 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brioche fruit tarts
4 godz.
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Marble cake
2 godz.
Lemon cake
2 godz.
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Apricot Danish slice
40 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min