Dispositivos e acessórios
Steamed lemon cake
Preparação 30min
Total 2h 20min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter cut in pieces, plus extra for greasing150 g
-
2 tbsp plain flour, for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
raw sugar180 g
-
lemon zest and juice1
-
eggs3
-
full cream milk20 g
-
plain flour180 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
water1400 g
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces100 g
-
15 g coconut oiloil (e.g. sunflower, grapeseed)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
1209 kJ /
289 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked cheesecake
2h 55min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26h 15min
Lemon cake
2h
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Mango lassi
5min
Ham mousse
10min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50min
Taramasalata
15min
Summer ice cream cake
4h 50min
Caramel puddings
2h 40min