Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 100 g butter, chilled and cut into pieces
- 60 g hazelnuts
- 40 g quinoa flakes
- plain flour, for dusting
- 60 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 2 - 3 tsp cold water
Filling
- 3 - 4 limes, zest only, to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g honey (see Tips)
- 150 g freshly squeezed lime juice
- 2 tsp cornflour
- 150 g coconut milk
- 2 eggs
- 3 egg yolks
- 1 tsp finger lime powder (optional - see Tips)
- finger limes, to serve
- whipped cream, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1152.3 kJ / 274.4 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 21.5 g
- Gordura
- 17.8 g
- Fibra
- 2.7 g
Receitas alternativas
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Raw strawberry cheesecake
7sa 45 dk
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min