Dispositivos e acessórios
Savoiardi with mango and passionfruit
Preparação 30min
Total 2h 10min
8 portions
Ingredientes
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
330.9 mg
Proteína
16 g
Energia
2443 kJ /
582 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sliders with sunflower sauce
40 Min
Spiced apple liqueur
168 Std. 10 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Sunday morning breakky bake
1 Std. 15 Min
Dirt puddings
1 Std. 30 Min
Mango pudding
12 Std. 15 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min