Dispositivos e acessórios
Rainbow cauliflower sushi
Preparação 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.1 g
Energia
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Gordura
21.1 g
Fibra
7.2 g
Hidratos de carbono
13.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free plain flour
5min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Vegan butter
8h 5min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Satay noodle salad
35min
Kimchi non-fried rice
1h
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Fruit "splice" bombs
24h