Dispositivos e acessórios
Dim Sum 'Shao Mai'
Preparação 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcional) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
240 kJ /
57 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Prawn Dumplings
1h 15min
Wonton Soup
1h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Mock Fin Soup
35min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Green Curry Chicken
55min