Dispositivos e acessórios
Dim Sum 'Shao Mai'
Preparação 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcional) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
240 kJ /
57 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Char Siu Pastries
6h 10min
Kimchi
51h
Nyonya Chicken Curry Bun
2h 45min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Prawn Tempura Rolls
2h 40min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Char siu bao pork buns
6h 35min