Dispositivos e acessórios
Dim Sum 'Shao Mai'
Preparação 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcional) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
240 kJ /
57 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Brioche
8h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Moroccan-spiced Butter
1h 30min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Char Siu Pastries
6h 10min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min