Dispositivos e acessórios
Clams with Garlic Sauce
Preparação 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingredientes
-
venus clams1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil70 g
-
garlic cloves large6
-
mustard15 g
-
water plus extra for soaking150 g
-
white wine15 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portuguese Classics
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Squid with Ginger and Soy
40min
Steak au Poivre
20min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Pistachio and Almond Gelatos
8h 30min
Cod with Citrus Butter
50min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Mushroom Broth
30min