Dispositivos e acessórios
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes quartered150 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)50 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh makrut lime leaves8
-
Thai chilli sauce hot100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)2
-
water1000 g
-
fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces250 g
-
fresh oyster mushrooms halved120 g
-
palm sugar20 g
-
fresh clams100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
fish sauce20 g
-
lime juice20 g
-
spring onions thinly sliced (1 cm)3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
968 kJ /
231 kcal
Gordura
3 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
LOW FAT
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Chickpea Sundal
6h 45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Watermelon Ginger Spritzer
45min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Tom Yum with Prawns
25min
Tom Yum Goong
30min
Curry Fish
35min