Versões compatíveis
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Gordura
- 80 g
- Gordura saturada
- 40 g
- Sódio
- 1151 mg
Receitas alternativas
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Olive Bread Rolls
2h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Crusty Spelt Bread
2h 20 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Spelt Bread
1h 45 min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1sa 35 dk
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25 min