Versões compatíveis
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Gordura
- 80 g
- Gordura saturada
- 40 g
- Sódio
- 1151 mg
Receitas alternativas
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 Std.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2 Std. 55 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Chocolate Beetroot Cake
2 Std. 20 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min