Dispositivos e acessórios
Caesar Salad
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 6 portion
Proteína
15 g
Energia
1945 kJ /
465 kcal
Gordura
36 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Home
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Margarita
10min
Guacamole
5min
Béarnaise sauce
15min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Mushroom Risotto
30min
Blue Cheese Dressing
5min
French Dressing
10min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spinach and Artichoke Dip
20min