Dispositivos e acessórios
Caesar Salad
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Salad
-
water18 oz
-
large eggs4
-
bread cubed (½ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
romaine lettuce cut into strips20 oz
Dressing
-
light olive oil divided8 ½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet, in oil drained2 oz
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
water2 ½ oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 6 portion
Proteína
15 g
Energia
1945 kJ /
465 kcal
Gordura
36 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Home
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crab Cakes
1h 35min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Cioppino
55min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Guacamole
5min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Cobb Salad
1h
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min