![Prosciutto and Provolone Risotto Prosciutto and Provolone Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7611167-F8F1-4452-9E2E-C35434ECAEF2/Derivates/7DADDDA3-AC3C-4947-8E1F-8A8F8F4D1A11.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
ou 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2023 kJ / 483 kcal
- Proteína
- 16.49 g
- Hidratos de carbono
- 45.11 g
- Gordura
- 26.26 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Risotto with Broccolini
35min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 Std. 20 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min