Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shrimp
- 16 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined (approx. 14 oz peeled)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 ½ oz cheddar cheese, cubed
- 2 garlic cloves
- 3 oz yellow onion, quartered
- 5 oz green bell pepper, cut into strips
- 5 oz red bell pepper, cut into strips
- 1 oz unsalted butter
- 2 ½ oz Canadian bacon, cubed
- 4 oz beef andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
- 4 oz pork andouille sausage, pre cooked, sliced (¼ in.)
-
½
oz all-purpose flour
ou ½ oz corn starch, (approx. 1 tbsp) -
3 ½
oz chicken broth
ou 1 tsp chicken stock paste, mixed with 3.5 oz water - 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- red chili sauce, to taste (optional)
Grits
- 11 ½ oz water
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz grits, white
- 8 oz half and half
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 2245.7 kJ / 536.8 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Hidratos de carbono
- 29.2 g
- Gordura
- 30.2 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sódio
- 1986.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Rice
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Turkey Chili
45 min
Shrimp Scampi
40 min
Spanish Rice
30 min
Texas Chili
1 godz. 10 min
Strawberry Shortcakes
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Marinara Sauce
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Deviled Eggs
20 min