Dispositivos e acessórios
Stuffed Vegetables
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini (approx. 4.5 oz ea.)2
-
eggplants (approx. 14 oz ea.)2
-
white onions (approx. 4 oz ea.)2
-
water18 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle½ oz
-
bread crumbs3 ½ oz
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
whole milk1 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
520.7 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1126.9 kJ /
269.4 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
11.5 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
43.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Minestrone
45 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min