Pork Tenderloin with Mustard Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Mustard Sauce

4.3 (30 avaliações )

Ingredientes

  • 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
  • 3 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 2 ½ oz dry vermouth
    ou 2 ½ oz Madeira wine
  • 3 ½ oz whole milk
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove (opcional)
  • 2 tsp whole grain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube
    ou 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    ou 2 tbsp cream
  • 1 heaping tbsp corn starch
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
946 kJ / 226 kcal
Proteína
28 g
Hidratos de carbono
8 g
Gordura
7 g
Fibra
0.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas