![Pork Tenderloin with Mustard Sauce Pork Tenderloin with Mustard Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F2C4E61-3DC2-497A-88B4-178E76051CDB/Derivates/6DADD82B-F0D5-41B8-9AB0-E833F17EC006.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
ou 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (opcional)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
ou 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
ou 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 946 kJ / 226 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 7 g
- Fibra
- 0.8 g
Receitas alternativas
Chicken Marsala
40 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Berry Mousse
4h 50min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min