Dispositivos e acessórios
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
Preparação 20min
Total 14h 55min
8 slices
Ingredientes
Frozen yoghurt
-
white sugar40 g
-
cream cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
double cream250 g
-
coarse salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Biscuit base
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing85 g
-
gingernut biscuits150 g
Assembly
-
frozen blueberries200 g
Blueberry coulis
-
lemon juice20 g
-
icing sugar2 tsp
-
frozen blueberries350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
234.1 mg
Proteína
8.9 g
Energia
2164.4 kJ /
515.3 kcal
Gordura
41.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
23.5 g
Hidratos de carbono
28.2 g
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