![Barbecued pork ribs Barbecued pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4310dd19-062e-4715-a163-c089af66d8c5/Derivates/120d1447-9e41-4656-b007-42189482049f.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 g water
- 2000 g pork ribs, cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)
- 2 garlic cloves
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- 120 g beer of choice
- 110 g pure maple syrup
- 60 g apple cider vinegar
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tsp smoked salt (see Tips)
- 1 tbsp brown sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4520.9 kJ / 1076.4 kcal
- Proteína
- 111.8 g
- Hidratos de carbono
- 46.2 g
- Gordura
- 49.2 g
- Gordura saturada
- 19.7 g
- Fibra
- 6.1 g
- Sódio
- 1187.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Bourbon pork ribs
5h 50min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min